Arrangement "De Pastorie"

Duur: ongeveer 4 uur.

Aantal personen: 2

Prijs: tussen €120 en €135 p.p. (afhankelijk van extra's bij Marleen en of er wel of geen lunch bij zit)

 

In dit duo arrangement werk ik samen met Simone Busscher (zie Facebook: ontspannen met massage, klank & olie)

Zij heeft haar praktijk op de benedenverdieping van De Pastorie.

 

Programma:

Na ontvangst gaat een persoon met Marleen mee en een persoon gaat met Simone mee. Bij Marleen krijg je een uitgebreide ontspannende gezichtsbehandeling  (evt met extra uitbreiding: in overleg). Bij Simone krijg je eerst een heerlijk voetenbad en vervolgens een klankschaalmassage of een oliemassage (essentiele olien van doTERRA). Na deze 'ronde' is er tijd voor koffie of thee en taart of voor een lunch (naar keuze). Er is dan heerlijk tijd om bij te kletsen met degene waarmee je komt. Daarna draaien we het om. Ter afsluiting krijg je een leuke attentie mee. Op en top genieten. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Arrangement  "Een frisse blik" (een workshop)

Duur: ongeveer 3 uur (incl lunch: 4 uur)

Aantal personen: 4 personen (in coronatijd voor 2 personen te boeken) 

Prijs: tussen € 90 en € 115 p.p ( afhankelijk van wel/ geen lunch)

Locatie: Zurinkstraat 3 of eigen locatie 

In dit arrangement werk ik samen met Gerdien Letteboer -Hendriksen. Zij is kleding-, kleur- en stijladviseur. (zie www.klerenenkleur.nl) . Deze workshop is een leuk idee voor een gezellig uitje met een groep dames.

Je kijk op jezelf zal na deze workshop echt anders zijn!

Programma

In deze workshop krijg je tips over kleding die aansluit bij jouw figuur. Ook kijken we welke kleuren het beste bij jou passen op basis van jouw uiterlijke kenmerken en je persoonlijkheid. Na deze 'ronde' is er tijd voor koffie of thee en taart of voor een lunch (naar keuze). Er is dan heerlijk tijd om bij te kletsen of om even een ommetje te maken. Daarna gaan we een huidanalyse maken. Je gaat de producten op jouw eigen gezicht aanbrengen. Zo ervaar je de werking het best. We gaan onze huid reinigen, een peeling aanbrengen en een passende ampul aanbrengen. Daarna sluiten we af met een heerlijke dagcreme en oogcreme.

We sluiten de workshop af met miskopen (altijd leerzaam, en vaak herkenbaar 😉) en make up trucjes.

Informeer naar de mogelijkheden.