Behandeling  'Naarmarleen' | 115,-

Deze luxe en uitgebreide behandeling zorgt voor totale ontspanning en geeft je het gevoel van een mini vakantie. Je huid zal er na de behandeling zijdezacht en stralend uitzien. Geniet van deze superfijne en weldadige behandeling en kom tot rust en terug bij jezelf.


Behandeling 'Magic' | 90,-

De behandeling 'magic' is een magische reis vol heerlijke geuren van teen tot top.  Je komt volledig tot rust en zult genieten van de het gevoel van pure ontspanning. Je huid komt weer in goede conditie. 'Magic' zorgt voor balans.  
Geniet van deze unieke behandeling .  


Gezichtsbehandeling Classic | 68,50

Deze heerlijke behandeling zorgt voor rust en ontspanning. De huid voelt na de behandeling zacht en gevoed. Kortom: Een verwenmoment dat zorgt voor een goed en onspannen gevoel en een verzorgde en stralende huid .  


Gezichtsbehandeling Kort en Krachtig  | 30,- 

De behandeling 'kort en krachtig' zorgt voor een verzorgd uiterlijk. Je voelt je weer stralend en je huid heeft even een lekkere oppepper gekregen. 


Relax and Reload | 60,-

Deze massagebehandeling wordt in stilte gegeven zodat je echt uit je hoofd kan komen. Het zorgt voor een diepe ontspanning en rust. 

 


De volledige omschrijving van de behandelingen: 

Behandeling 'Naarmarleen' | 115,- | 120 minuten

Deze uitgebreide behandeling start met een heerlijk ontspannen voetenbad en scrub voor de voeten. Daarna ga je liggen in verwarmde behandelingsstoel en je wordt lekker warm ingepakt. Vervolgens krijgt de huid een reiniging en grondige dieptereiniging. De wenkbrauwen worden geverfd en gemodelleerd. Eventuele onzuiverheden worden weggehaald. Geniet van de uitgebreide en ontspannende massage van gezicht, hals, decolleté en hoofdhuid. De nek en decolleté krijgen een verstevigende pakking en uw gezicht een hydraterend en verstevigend masker. 
Geniet van de rust, warmte en onspanning en laat je  in de watten leggen.
De handen worden verwend door een scrub, handmassage en heerlijk geurend handmasker. Superzachte handen zijn het gevolg van deze verwennerij. Ook de onderbenen en voeten worden heerlijk gemasseerd.  
De behandeling wordt afgesloten met verzorgende huidproducten op maat.                
Na de behandeling kan je heerlijk nagenieten van een goede kop koffie of thee en een ambachtelijke bonbon van Bon Bien. 

De behandeling 'naarmarleen' is weldadig en luxe en geeft het gevoel van pure ontspanning en rust. Kom weer in balans en geniet van deze superfijne behandeling die voelt als een mini vakantie.  


Behandeling 'Magic' | 90,- | 90 minuten

Geniet van de rust, warmte en onspanning en laat je in de watten leggen. De geuren van de verschillende oliën die gebruikt zorgen voor ontspanning en een unieke beleving. 

Deze behandeling start met een heerlijk ontspannen voetenbad. Daarna volgt een scrub en de voeten en onderbenen krijgen een heerlijke een ontspannen massage. Daarna ga je liggen in verwarmde behandelingsstoel en je wordt lekker warm ingepakt. Jouw gezicht krijgt een reiniging en grondige dieptereiniging. De wenkbrauwen worden geverfd en gemodelleerd. Eventuele onzuiverheden worden weggehaald. Geniet van de uitgebreide en ontspannende massage van gezicht, hals, decolleté en hoofdhuid. De nek en decolleté krijgen een verstevigende pakking en uw gezicht een hydraterend en verstevigend masker. 


De behandeling wordt afgesloten met verzorgende huidproducten op maat.                
Na de behandeling kan je heerlijk nagenieten van een goede kop koffie of thee en een ambachtelijke bonbon van Bon Bien. 

De behandeling 'magic' is een magische wellness reis vol heerlijke geuren van teen tot top.  Je komt volledig tot rust en zult genieten van de het gevoel van pure ontspanning. Kom weer in balans en geniet van deze unieke behandeling .  
🍀Code: Magic 2024 🍀


Gezichtsbehandeling Classic | 68,50 | 70 minuten

Deze behandeling begint in de heerlijk verwarmde behandelingsstoel. Je wordt lekker warm ingepakt. Vervolgens krijgt de huid een reiniging en grondige dieptereiniging. De wenkbrauwen worden geverfd en gemodelleerd. Eventuele onzuiverheden worden weggehaald. Geniet van de ontspannende massage van gezicht, hals, decolleté en hoofdhuid.
Na de massage krijg je een passend gezichtsmasker dat de huid goed voedt en hydrateert.  
De behandeling wordt afgesloten met verzorgende huidproducten op maat.                

Na de behandeling kan je heerlijk nagenieten van een goede kop koffie of thee en een ambachtelijke bonbon van Bon Bien. 

De behandeling 'Classic' zorgt voor rust en ontspanning. De huid voelt na de behandeling zacht en gevoed. Kortom: Een verwenmoment dat zorgt voor een goed en onspannen gevoel en een verzorgde en stralende huid .  

Gezichtsbehandeling kort en krachtig   | 30,- | 30 minuten


Deze behandeling begint in de heerlijk verwarmde behandelingsstoel. Je word je lekker warm ingepakt. Vervolgens wordt de huid intensief gereinigd. 

De wenkbrauwen worden geverfd en gemodelleerd.

(optiononeel 1:  haartjes rondom de mond worden weggehaald. Meerprijs €10,-)

(optioneel 2: verwijderen van onzuiverheden als comodonen en gerstekorreltjes. Meerprijs €10,-)

De behandeling wordt afgesloten met verzorgende huidproducten op maat.                  

De behandeling 'kort en krachtig' zorgt voor een verzorgd uiterlijk. Je voelt je weer stralend en je huid heeft een lekkere oppepper gekregen. 

 

 

 


Relax and reload | 60,-  | 60 minuten

Deze massagebehandeling wordt in stilte gegeven zodat je echt uit je hoofd kan komen en zorgt voor een diepe ontspanning en rust 

Deze behandeling begint in de heerlijk verwarmde behandelingsstoel. Je wordt lekker warm ingepak. Er volgt een uitgebreide en  ontspannende massage van de hoofdhuid, gezicht, nek, schouders, bovenarmen en decolleté met heerlijk geurende massageolieen. De  handen en onderarmen worden gemasseerd en de handen krijgen een zacht handmasker. Daarna worden de benen en voeten gemasseerd . 
De behandeling wordt afgesloten met verzorgende huidproducten op maat.                 

Na de behandeling kan je heerlijk nagenieten van een goede kop koffie of thee en een ambachtelijke bonbon van Bon Bien. 

.